Om

Jag som skapade detta företag heter Mirja Sundberg och har flera års erfarenhet av att arbeta inom hushållsnära tjänster.
Jag ville skapa ett företag som framför allt månar om våra kunders säkerhet och trygghet då vi ändå kommer in i era privata hem. Men hur skapar man trygghet hos någon som oftast inte är hemma när vi kommer till ert hem?

En öppen dialog.

Vi ser att våra kunder kan tala om för oss exakt vad de förväntar sig av oss, och vårt jobb är att uppfylla dessa på bästa möjliga sätt. Ros och ris är lika välkommet. Finns missnöje så vill vi veta det så att vi kan åtgärda det och bli bättre.

Säker nyckelhantering.

Era nycklar kommer aldrig att finnas tillsammans med era adresser. Vi har era nycklar inlåsta när de inte är i bruk och endast tillgängligt för mig som ansvarig. Nyckelskåpet är dessutom tilläggsförsäkrat utöver den vanliga företagsförsäkringen.

Service.

Har många gånger frågat både mig själv, min personal samt kunder vad bra service innebär. För oss är det viktigt att vara lyhörd och anpassningsbar. Att ta till oss våra kunders önskemål. Det som är viktigt för just dig är kanske inte alls lika viktig för andra. Alla har vi vår vision om hur ett städat hem skall se ut och det är viktigt att vi som arbetar hos dig snappar upp det och eftersträvar att leverera just det.

Jag tackar er för att ni tagit er tid att läsa detta och hoppas på att få höra ifrån er om intresse eller frågor finns.

Mirja Sundberg